scheitz tur och retur

Vi åkte tidigt på morgonen och sedan vandrade vi längs Klangweg, en ganska lättgådd vandringsled där det finns en massa ljudstationer var tionde minut ungefär. Det passade oss att stanna så ofta, både för oss svenskar och för vår vän som är i sjätte månaden. Det var jättefint!Vårt hotel var fint och runt omkring gick kor och hästar och pinglade. På kvällen, när vi satt på vår balkong var det jättemysigt att lyssna på dom, men kl fyra på morgonen, när dom vaknade, var det inte riktigt likka mysigt.Vi åkte linbana ner, en öppen, så att vi kunde höra hur tyst det var och medan vi väntade på bussen gick vi en sväng i en klosterträdgård som var full av alla möjliga sorters kryddor.På hemvägen stannade vi i Appenzeller och i lindau, hamnade i kö på autobahn och shöng i bilen till akompanjemang av vårt eget signalhorDet känns helt obegripligt att man kan bo i stan och äta mat som man inte själv har odlat, men jag vet ju att man vänjer sej tillbaks till det. Fast det borde man inte göra.Jag har tandverk, men jag föreställer mej hur det skulle vara att gestalta den, och då blir det nästan kul att ha ont…