PÅ RESANDE FOT

Nu är vi framme på vårt hotell. Förutom tjafs med tråkiga byråkrater i morse på arlanda express, har allt gått jättebra. Det blir en sån otrolig skillnad när man får får den hjälp man behöver i stället för den någon annan tycker att man ska ha.Det blir också väldigt annorlunda när folk folk hjälper utan att exakt fundera över vad som egentligen ingår i deras jobb. T ex tjejen som hjälpte oss på flygplatsen, hon följde med oss till tåget in tillstan och ringde någon som mötte oss när vi kom fram, fastän hon egentligen inte ska göra sånt. Hon verkade mest tycka att det var kul med lite annorlunda uppdrag.Här på hotellet kommer folk springande så fort vi visar oss och vill hjälpa till. Detskulle säkert vara tröttsamt i längden, men så här är det helt ok.däremot vågar vi oss inte ut på stan. vi är för rädda att komma bort. I morgon kommer våra kompisar och hämtar oss.