packat och klart

I morgon börjar min resa och på fredag lämnar jag landet. Allt är packat och klart och varje noja är sorterad och försedd med ett åtgärdspaket. Snart kommer jag till det sköna stadiet när jag har gjort allt jag kan och när ingenting längre hänger på mej.

Jag önskar att jag kunde blogga under hela min resa, men det beror på om jag har tillgång till internet eller om min telefon kommer att fungera. vi får se helt enkelt, eller, ni får se.

Det känns konstigt att jag ska jobba en stund i morgon mitt i allt detta, jag är verkligen inte fokuserad på jobbet just nu, men det viktigaste är ju att eleverna är det.

Men i går blev jag arg på en bankomat som försökte uppfostra mej. Den frågade om jag ville ha minneslapp och när jag svarade nej, fickjag mina pengar med kommentaren:
”notera uttaget” Och kvinnan på forex sa till mej att jag skulle vara rädd om mina pengar och jag hade sån lust att be henne hålla käften, men det gjorde jag inte, hon ville säkert bara vara snäll och omtänksam.

Så i går blev jag uppfostrad av både människor och maskiner.