ett årsen jag sa upp mej

Ja, snart i alla fall, och lite mindre än ett årsen jag slutade jobba där. och det är ju bara dumt att börja summera, jag känner mej meningslös redan innan jag börjar, och då har det ändå hänt en massa saker, nu ska vi se om jag minns dom:
Jag fick mitt tiotimmarsjobb i solna, tio timmar i månaden alltså,
jg har varit på anställningsintervju för ett jobb som teamcoach, det ville jag ha, som musikterapeut i linköping, det ville jag också gärna ha, som musikterapeut på en skola i tyresö, dom fick panik när dom såg mej, det ville jag inte ha, som ministråleledare, on undrade om jag kunde springa, det ville jag inte ha, i december var jag och gjorde reklam för mej på två ställen, det ena ville inte ha mej , det andra sa att jag var för dyr, jag var på anställningsintervju i flemmingsberg, det ville jag ha.

Jag har sökt jobb i enköping, avesta och här i stockholm som jag inte har kommit till intervju på… ännu…

Jag har sålt några texter, varit assistent på psykodramautbildningen, pluggat på den samma, läst 15 poäng i schamanism, funderat mycket över livet och döden, varit väldigt ovanligt social, blivit invald i styrelsen för sveriges ledarhundsförares förening, börjat med kontaktimprovisation, varit på en kurs i soulvoice, lyssnat på mycket radioteater, lite musik, varit ute och gått, lagat mat, bakat bröd, nästan sökt 25procentigt sjukbidrag, beställt ny större och bättre hörapparat i svart metallic och bloggat mycket förstås.

I dag skrev jag till min favoritperson på skatteverket att jag skulle trivas mycket bättre om vi hade medborgarlön i stället, hon kommenterade inte det.