en bra dag

Klockan fem vaknade jag och gick upp för att ge vovven lite mat. Hon har haft nåt magstrul som gör att hon inte kan ha för långt mellan mattiderna. Nästa gång jag vaknade var kl halv åtta och då gick jag upp på riktigt.

efter den vanliga morgonprommenaden gick jag hem och färgade håret. Medan färgen satt i började jag skriva på min hemtenta ineoschamanism och det gick jättebra. Jag hade flyt och det kändes riktigt kul att skriva, jaghar en klar bild av hur jag vill att den ska bli.
en snabb lunchprommenad och sen en stund med ”kärlek och vilja” av Rollo May på balkongen.

På eftermiddagen träffade jag en vän, vi satt i gräset vid bergsundsstrand och pratade, nåja, jag pratade i alla fall och vovven åt en pinne, på bussen hem träffade jag en gammal bekant, som verkade ha det jättebra.

Hemma igen, mera Rollo May på balkongen, fast nu ihop med ett glas vin och så koltrasten då, sen kom netxtra hem med allt tungt jag hade handlat.

Nu ska jag snart gå en sväng med vovven och lukta på syrenerna i kronobergsparken. Jag lyssnar på musik från corsica och har det bra.

I morgon, kanske, ska jag ringa till folkhögskolan jag har sökt jobb på och fråga hur det går, men inte om jag mår såhär bra som i dag, då vill jag inte ha några negativa besked, då skiter jag i att ringa dom.