en förbjuden tanke

Location:en förbjuden tanke, kanske, men ibland tänker jag att det är slöseri, det där med att folk kan se, när dom ändå inte använder sin förmåga. och, jajaja, jag har säkert också förmågor som jag kunde använda bättre: igår skulle jag till hälsokosten för att köpa henna. jag var lite osäker på vilken affär i den långa raden det var, men jag visste på ett ungefär. jag gick in på ett ställe. bakom disken stod någon och väntade. jag väntade också, visste inte om han såg mej. tillslut sa han hej. – hälsokosten, sa jag, åt vilket håll ligger den? – ehh? sa han. -hälsokostaffären, sa jag, pekade, ditåt eller ditåt? – det vet jag inte, sa han. – nä, men om du tittar ut så kan du se den. – kan jag? – ja, det kan du. han tittar ut: – eh, vet inte, heter den life? – ja, jag tror det. – ok, det är ditåt säjer han… och pekar… – jag pekar också, menar du ditåt? – nä, andra hållet, säjer han. – tack, säjer jag. Textfält Redigerar en förbjuden tanke, kanske, men ibland tänker jag att det är slöseri, det där med att folk kan se, när dom ändå inte använder sin förmåga. och, jajaja, jag har säkert också förmågor som jag kunde använda bättre: igår skulle jag till hälsokosten för att köpa henna. jag var lite osäker på vilken affär i den långa raden det var, men jag visste på ett ungefär. jag gick in på ett ställe. bakom disken stod någon och väntade. jag väntade också, visste inte om han såg mej. tillslut sa han hej. – hälsokosten, sa jag, åt vilket håll ligger den? – ehh? sa han. -hälsokostaffären, sa jag, pekade, ditåt eller ditåt? – det vet jag inte, sa han. – nä, men om du tittar ut så kan du se den. – kan jag? – ja, det kan du. han tittar ut: – eh, vet inte, heter den life? – ja, jag tror det. – ok, det är ditåt säjer han… och pekar… – jag pekar också, menar du ditåt? – nä, andra hållet, säjer han. – tack, säjer jag.