att prata för sej själv,, eller med sin hund

Location:det händer då och då att jag pratar högt med min hund, ute bland folk, när jag vill dom och inte henne något. det kan vara en spydig kommentar t ex, men det kan också vara information jag är ute efter men inte vet vem jag ska fråga. Andra hundägare gör också så. ibland när dom möter oss och vet att dom på något sätt borde ge sej till känna, men inte riktigt vet hur, kan dom t ex börja prata med sin hund om oss: – nej, den där får du inte hälsa på, den jobbar. dom fattar ju såklart att deras hund inte förstår det där, men jag förstår att det finns en hund och en hundägare i närhetn.och detär bra. Idag när jag gick på en oländiga och brantastigen på statshagsberget muttrade jag till min hund: -det var värst vad mycket folk det springer här, där det alltid brukar vara så lugnt. för det var verkligen ovanligt mycket folk som sprang där och dom kom från alla håll. då svarade en andfådd person: – nej, vi är bara fem, men vi springer fram och tillbaka här. Textfält Redigerar det händer då och då att jag pratar högt med min hund, ute bland folk, när jag vill dom och inte henne något. det kan vara en spydig kommentar t ex, men det kan också vara information jag är ute efter men inte vet vem jag ska fråga. Andra hundägare gör också så. ibland när dom möter oss och vet att dom på något sätt borde ge sej till känna, men inte riktigt vet hur, kan dom t ex börja prata med sin hund om oss: – nej, den där får du inte hälsa på, den jobbar. dom fattar ju såklart att deras hund inte förstår det där, men jag förstår att det finns en hund och en hundägare i närheten. Idag när jag gick på en oländiga och brantastigen på statshagsberget muttrade jag till min hund: -det var värst vad mycket folk det springer här, där det alltid brukar vara så lugnt. för det var verkligen ovanligt mycket folk som sprang där och dom kom från alla håll tyckte jag. då svarade en andfådd person: – nej, vi är bara fem, men vi springer fram och tillbaka här.