motmänniskorna ska inte få vinna

I går hade jag en riktigt bra dag trots motmänniskorna på mina båda arbetsplatser. först höll dom på att göra mej på dåligt humör med sina: Nej, det går inte, så har vi aldrig gjort, nej det blir alldelesf för besvärligt… eller den här, läskigaste: Det har kommit synpunkter på ditt arbete…

Men sen bestämde jag mej för att dom inte ska få vinna, dom är ju egentligen rätt komiska, ja förutom dom där som har synpunkter då förstås, så jag gjorde en massa saker som jag tycker om och sket i dom hela dagen… nästan… Dessutom fick jag ett tröstande och uppmuntrande mail från en riktig medmänniska, dom får man inte glömma.

I natt drömde jag att jag skulle börja på folkhögskola igen, Ljungskile var det, men det är ju inte så konstigt, för dels har jag gått där och dels var dom ju på nyheterna häromdagen. Jag skulle gå en skrivarkurs där camilla Läckberg skulle vara lärare.