hur ska jag känna mej nu då?

Det har ordnat sej med inneboende, hörapparat, jobb och kurslitteratur. Jag fick en jättefin födelsedagspresent i förskott av J, till helgen är det akroyogakurs, min fackförening har bestämt sej för att hjälpa mej att bråka i ett diskrimineringsärende och hunden är sjuk.

Hon vill gärna jobba i selen, men väldigt långsamt, antagligen har hon ont nånstans, antagligen i bogleden och vi ska iväg och kolla det på onsdag kväll, men jag får en klump i halsen.

Så nu är jag jätteglad och jätteledsen samtidigt och jag ska försöka att fortsätta med det. Jag vill vara glad för jobbet jag har fått fast jag är ledsen för att vovven är sjuk. Sen är det ju en annan sak också, som kan låta lite grym, och det är att jag behöver en frisk hund nu när frilansandet börjar funka.

Jag hade gärna varit jätteglad i alla fall i några dagar, men livet vill väl ha nån slags balans…