en berg och dalbanedag

Jag vaknade hos J och stannade där tills gubben från elektrolux hade varit där och lagat frysen. Sen åkte jag hem. fick eskort av en av mina kavaljerer genom kronobergsparken…

hemma satte jag mej vid datorn ett tag. I går fick jag två föreläsningsuppdrag men personen och jag glömde prata om pengaar. Så nu har jag mailat henne vad jag kostar… Kanske att hon ångrar sej.

Sen ringde dom och berättade att jag har fått en etta i hökarängen, den ska jag tacka nej till. sen ringde dom från en folkhögskola där jag har försökt sälja in mej. dom är intresserade och vi har bokat tid för möte. dom vet att jag är blind, men inte att jag har ledarhund. Klump i magen.

sen var det bara att vänta på min blivande inneboende. Vi skulle skriva kontrakt i dag. HOn var sen och inte förrän hon hade gått igen, fick jag hennes sms om att hon skulle komma. alltså hann jag stressa upp mej och tänka att hon hade ångrat sej.

Nu har vi i alla fall skrivit kontrakt.

Sn fick jag mail från sjövik om varför jag inte fick komma på anställningsintervju. Svävande svar som jag skickade till facket. Sen fick jag mail att tjänsten som jag har sökt på kulturskolans rc är tillsatt. sen gick jag ut och gick.

Nu är jag otroligt trött