dröm och verklighet

I natt drömde jag att jag skulle åka buss till trollhättan. det fanns en kattalog där man kunde välja researangörer. Den billigaste hade att ovanligt koncept. Man sövde ner sina resenärer för att sen kunna köra alldeles för fort och med trötta och utarbetade förare. dom sovande resenärerna hade det bra och märkte ingenting. Det blev inga klagomåloch man kunde ha få förare som fick jobba för mycket. Och då kunde resorna bli billiga. Min reskamrat och jag valde ändå denna resa, vi sa att vi ju inte behöver ta den där sprutan som skulle få oss att sova hela vägen, vi var ju inte rädda av oss, men precis innan resan skulle börja, bjöds vi på läsk som smakade jättekonstigt och då insåg vi att vi hade blivit sövda ändå.

När jag sen vaknade skulle jag ringa till SJ och boka en tågresa. När man använder ledarhund behöver man en speciell biljett och det gäller lite speciella regler för oss och dom där grejerna måste man alltid bråka om eftersom människorna på SJ inte kan sina egna regler. Så, när jag hade förhandlat med en i och för sej trevlig, men ovillig människa om sånt som egentligen är min rätt i över en halvtimme, funderade jag starkt på att ta bussen… Men sen kom jag på bättre tankar…