akassan, jag ger mej

Ja, inte för att jag har fått världens toppjobb, utan för att det är helt omöjligt att förse er med tillräckligt många papper. Sen 14 december har ni fått högvis och ni har ännu inte kunnat bestämma er för om jag är berättigad till akassa. att jag har varit anslutet och betalat till den i 15 år, har tydligen ingen betydelse.

Så nu ger jag mej, släng mina papper, jag har just slängt era, men innan vi säjer upp bekantskapen med varandra, skicka mej en utträdesblankett…

Jag vet att det inte är så lätt för er fyrkantiga organisation att klara av sånna som mej:
lite student
lite arbetslös
lite arbetande
och lite företagare,
men det råkar vara så mitt liv ser ut, jag, till skillnad från er, är nämligen inte fyrkantig och nu tänker jag inte bli mer irriterad på era papper och ni får inge fler från mej, ja, utom möjligtvis utträdesblanketten då

En reaktion på “akassan, jag ger mej

  1. Hej! Du skriver så roligt! Har inte läst din blogg på länge men fick ett infll nu!! Hoppas du mår bra! Ska se om jag kan fånga dig på Skype nån dag! Lite skväller kan inte skada! Kram Camilla

Kommentarer inaktiverade.