när man egentligen skulle plugga

Ja, då gör man en massa andra saker, läser fel saker, bloggar, städar, diskar, stickar färdigt sin tröja, går långprommenader, lagar mat, spelar flöjt, ringer nån som det var längesen man pratade med, bokar tvättstugan, går och handlar, skriver en novell… … Nja, det där sista är inte riktigt sant, men det vore nästan lika bra som att plugga. Jag fick ett tips från en kompis om en novelltävling där man kunde vinna 3000 kronor. det vore ju bra, det är liksom bara novellen som fattas då…

Nu har jag varit på två anställningsintervjuer inom loppet av en vecka. båda har känts bra, den ena bättre, den andra får jag svar på i morgon. Har jag lite tur, så behöver jag inte spela i tunnelbanan till jul. Jo, det är helt ok att spela där, men kallt. Jag sitter hellre hemma och spelar, men grannarna betalar så dåligt.

Nu ska jag göra ett nytt försök med ”människan och hennes symboler”