i väntan på

I helgen har jag sökt tre jobb och två av dom har redan hört av sej. just nu sitter jag och väntar på ett en person ska höra av sej om tid och plats för en intervju i morgon. Men, allteftersom tiden går och jag inte hör något, så börjar jag misstänka att hon har varit på min hemsida och förståss att jag är synskadad och då backat ur. själv berättar jag aldrig det i förväg, då får man nämligen inte komma på några intervjuer över huvudtaget.
Jag vet inte ens omjag vill ha något av jobben jag har sökt, men jag tänkte att jag nog måste sätta igång och öva nu. Å andra sidan vill jag ju inte missa ett jobb för att någon annan har bestämt vad man kan och inte kan som synskadad, men det är rätt vanligt. Märkligt egentligen att människor tror att dom kan veta mer om mitt funktionshinder och dess konsekvenser än jag själv.. Jaja, nu går jag och lägger mej, så får vi se omhon har hört av sej under natten.