en bra dag med tråkigt slut

Tidigt i morse skutte jag ur sängen, nåja, och gjorde frukost åt J, som till skillnad från mej arbetar…Sen gick jag och la mej igen, läste en stund.

Efter morgonturen med Vovven skrev jag en dikt, gjorde ett yogapass, duschade och spelade en stund på min nyinköpte guitarlele. Ett litet praktiskt instrument, som passar mej bättre än gitarr, som egentligen inte går att bära omkring på. det är bara det att en Guitarlele är lite annorlunda stämd och så blir man liksom lurad av att halsen är lika tjock, men mycket kortare än på en gitarr, handen tror att den vet precis hur man ska göra och så stämmer inte det…

Ja, så blev det långprommenad och lunch och middagsvila. Jag fick spela en stund till innan det var dags att gå ut igen och sen var det brödbak…

Jag fick en inbjudan från en vän som ska flytta utomlands, dom ska ha avskedsfest på en resturang på skånegatan, det gjorde mej glad och jag bestämda mej för att gå dit.

På sista turen med vovven ösregnade det, jag älskar regn, fast det är ännu trevligare när man är inomhus.

väl hemma igen fick jag veta att resturangen WC bar och kök diskriminerar ledarhundekipage. Jag är alltså inte välkommen där och kan inte gå på nån hejdåfest…