hej FRA!

Från och med nu vet jag alltså att åtminstone någon läser det jag skriver. Kanske att det är bättre med er än inga läsare alls, eller hur ska man tilltala dej FRA? I alla fall så hoppas jag att du kommer att ha lite kul här på min blogg, för du får nog läsa en del ganska tråkiga saker misstänker jag, det brukar jag vara tvungen att göra och då ska man tänka på att jag bara får läsa min egen post. Förreswten, jag som är så nyfiken av mej, kanske kunde få komma och jobba hos dej FRA?

Förresten, en annan sak, bara för att du tydligen från och med nu ska få läsa allt jag skriver, så ska du inte vara så säker på att du kan förstå det. I bland är jag t ex ironisk och det har du nog svårt för tror jag, men, om du undrar över något är du alltid välkommen att höra av dej, det kunde ju vara kul att ha direktkontakt i stället.