bortblåsta goda föresatser

När jag vaknade hade jag dom faktiskt. I och för sej hade jag drömt om tåg nu igen och det är väl bara en tidsfråga innan jag börjar drömma om flygkattastrofer, för det gör jag alltit när jag ska ut och resa, men som sagt, det fanns en del goda föresatser trots allt. Jag gick upp och gjorde frukost till mej och min vän och jag kom iväg med en tidig buss. vi gick från liljeholmen och fastän det var rätt blåsigt så tror jag att dom goda föresatserna ändå var med hela vägen fram till jobbet, men sen… Ja, sen försvann dom ungefär samtidigt som huvudverken kom. Jag jobbade ändå hela dagen med huvudverk och tinnitus, en mycket dålig kombination i allmänhet och när man jobbar med musik i synnerhet. Jag gick hem och städade och sen kom min lilla elev… Nu när det är dags att sova är faktiskt huvudverken borta. Nu är det bara det att jag är så trött att jag inte tror att jag orkar gå och lägga mej

I morgon får det bli ett nytt försök.